Tillsätt detta till Tryffel Risotto: 4,3 dl vatten, 1,2 dl vitt vin, 30g riven parmesanost, 20g smör eller olja.
Tillaga Tryffel Risotto så här:
-
- Häll risottomixen i en stor stekpanna eller kastrull med lite olivolja
- Rör hela tiden tills det är brunt (1 minut)
- Tillsätt 2 dl vatten eller vitt vin och låt avdunsta.
- Tillsätt gradvis ytterligare 7 dl varmt vatten
- Rör om tills det är helt absorberat (15 minuter).
- Tillsätt salt efter smak.
- Tillsätt en klick smör eller olivolja och rör om väl (1 minut).
Normalt tar det sin lilla tid att laga en riktigt god Tryffel Risotto, men med denna produkt går det fort.
Louise –
Prisvärd risotto som redan har ”allt” då det redan innehåller olika smaker. Rekommenderar samtliga sorter men tryffel är favoriten!
Bengt Karlsson –
En otroligt god och smakrik risotto från KullaGourmet